TALLERS GRAU
TALLERS  GRAU

Qui som

El nostre taller de reparació a ULLDECONA és seu taller de confiança per a reparacions de tot tipus. La seva seguretat dins del vehicle només està garantida quan l'automòbil no presenta cap problema tècnic durant els trajectes. Per això, a més de proporcionar serveis d'assistència, li oferim un servei complet d'inspeccions de seguretat.
 
En el nostre taller, només permetem que personal qualificat s'encarregui de reparar el seu vehicle. Les revisions les duen a terme tècnics especialment formats perquè fins i tot la ITV no ​​representi cap problema per a vostè.
 
Realitzem reparacions al moment de carrosseria danyada per calamarsa. Tampoc cal concertar una cita prèviament si voleu que examinem i reparem els danys del seu vehicle.
 
En el nostre taller fem servir les tècniques més actuals i els últims avenços en el sector.
Els nostres principis són l'atenció al client, els preus justos i transparents i així com la màxima qualitat del nostre treball. L'orientem i ens ocupem de manera responsable tant de la seva comoditat com de la seva seguretat a l'interior del vehicle.
 
No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

L'equip técnic

Alfonso Grau Forcadell

Telèfon: 977573335

Correu electrònic: talleralfonso@telefonica.net

Nombre, cargo, información de contacto

Nombre, cargo, información de contacto

Contacte

TALLERS GRAU

ENTENÇA 37
CARDENAL GOMÀ 31

43550 ULLDECONA

 

Telèfon: 977573335

Horari de 9 a 13 - de 15 a 20 i dissabtes matí

Revisi el seu vehicle

Concertar cita per una revisió

Realitzem la revisió del seu vehicle a un preu excepcional i realment competitiu. Demani cita a traves del nostre formulari de contacte.

TALLERS GRAU en xarxes socials

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© TALLERS ALFONSO GRAU